اعاده دادرسی موضوع مواد 474 و 477
با وکلای متخصص
دعاوی اعاده دادرسی موضوع ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری نسبت به آراء قطعی صادره محاکم کیفری محاکم کیفری اعم از اینکه از سوی دادگاه کیفری صادر و به لحاظ عدم تجدید نظرخواهی قطعی شده یا اینکه در محاکم تجدید نظر قطعیت حاصل شده ، در صورت داشتن شرایط بندهای موضوع ماده قانونی فوق امکان طرح دعوی اعادیه دادرسی مستیما در دیوان عالی کشور فراهم می باشد.
دعاوی اعاده دادرسی موضوع ماده 477 قانون فوق الذکر از طریق مدیران کل دادگستری استانها قابل درخواست می باشد شرط پذیرش این دعاوی وجود خلاف بین شرع در آرای صادره محاکم حقوقی و کیفری می باشد اعم از از بدوی یا تجدید نظر
- دعاوی در خصوص معاهده های یک طرفه بانکها
- دعاوی در خصوص معاهده های رهنی املاک
- دعاوی در خصوص تخمین ملک به منظور دریافت تسهیلات از سوی بانک و
- دعاوی در خصوص جرایم ارزی
ممکن است سوالات زیادی داشته باشد
.
بله،با اینکه در دعاوی کیفری می توان بر روی هر برگه ای شکایت را تنظیم نمود ، در مورد دعاوی حقوقی درخواست رسیدگی الزاما با تقدیم دادخواست صورت می پذیرد .
اگر خوانده مجهول المکان باید باید مراحلی همچون آگهی در روزنامه کثیر الانتشار طی شود. در این آگهی باید وقت رسیدگی به خواننده اعلام شود که بعد از آن رای غیابی صادر میشود.
دادخواست میتواند توسط خود فرد خواهان و یا وکیل او تنظیم شود.
استشهادیه سندی کتبی میباشد که شخصی که شاهد ماجرا میباشد گزارشهای خود را ثبت میکند و برای درست بودن صحبتهای خود و تضمین اعتبار آن را امضا میکند. شهادت شاهدان با استشهاد برابر نیست و زمانی که شاهد از حضور در دادگاه امتناع ورزیده و یا تعداد شاهدان برای حضور در دادگاه زیاد باشد از استشهادیه استفاده میشود.
قبول استشهادیه از طرف دادگاه شرایط خاص خود را دارد که برای تنظیم استشهادیه بهتر است با وکیل مشورت کنید.
دادگاهها از لحاظ درجه به درجه یک یا دادگاه تالی (دادگاه بدوی) و مراجع عمومی درجه دو یا عالی (دادگاه تجدید نظر دسته بندی شده که به ترتیب درباره هر یک ازاین نهادهای حقوقی بحث لازم انجام خواهد شد.
کلمه تالی به معنی، جانشین، جایگزین، ثانی است، دادگاه تالی به عنوان دادگاه جایگزین برگزار میشود.
30
سالها تجربه و موفقیت
